Styrk dine marketing teams

Opbyg bedre brands

Forældede brand-manualer, ufokuseret kommunikation, manglende gennemsigtighed og markedsindsigt? Nu er der en ny og smartere måde at styre og præsentere dit brand på. Brand Portalen – ét af vores kunders favoritprodukter – gør det let at uddanne kolleger og samarbejdspartnere, opbevare filer og fremstille enhver print- eller digital kampagne. Og det kræver ingen særlige forkundskaber. Vi ændrer marketing-disciplinen ved at gøre det nemt for hundredevis af virksomheder at kommunikere, dele og samarbejde med kolleger hvor som helst. Mon ikke det er tid at høre nærmere?

Book en 18 minutters demo i dag

 

Papirfly revolutionerer marketing

Nogle af verdens største brands som f.eks. Unilever, P&G og Rolls Royce bruger Brand Portalen til at forbedre deres kommunikation og skabe marketingmaterialer til alle platforme.

 

Fleksibilitet og kontrol

Brand Portalen opbevarer ikke bare alle faktaark, regler og guidelines, men også filer som f.eks. logoer, billeder og videoer.

Du har al marketinginformation samlet på ét centralt sted – let at opdatere, gennemse, dele og bruge.

Når du kombinerer Brand Portalen med andre moduler som f.eks. Print og Web-banner bliver det en effektfuld alt-i-en-løsning, der håndterer al din branding og marketing.

  • Demonstrér og overfør regler og guidelines til alle kolleger og samarbejdspartnere.
  • Opbevar og del alle dine marketing-materialer centralt
  • Kombinér med andre moduler og opnå en effektfuld alt-i-en-løsning
  • Samarbejd lettere med kolleger over hele verden

 

 

 

Marketing bliver nemt

Brand Portalen giver dig kontrollen.

Alle stakeholdere og samarbejdspartnere kan tilgå, gennemse og dele jeres materialer i vis hed om, at de anvender de senest opdaterede versioner.

Kommunikation og samarbejde

Når materialer og kommunikation centraliseres, fremmer det samarbejdet.

Kolleger og samarbejdspartnere over hele verden kan ikke blot gennemse, dele, redigere og genbruge hinandens arbejde. De kan også hente inspiration og support.

Det sparer tid og penge, mindsker risikoen for dobbeltarbejde og fremmer brand-konsistens.

Effektiv og let at bruge

Papirfly blev udviklet for at gøre det komplicerede enkelt. Det er utrolig intuitivt og let at anvende.

Det er grundigt testet for at sikre, at hvert trin er så enkelt som muligt.

Det har for eksempel avancerede søgefunktioner, der hurtigt tilvejebringer de ønskede materialer, der også omfatter billeder, der arkiveres præcist med detaljerede meta-tags.

Mediedatabase

Brand Portalen bruger vores unikke ‘intelligente’ integrationsfunktion. Det betyder, at den intuitivt finder de korrekte filestørrelser og -typer til forskellige print- and webbaserede formål.

Upload blot billedet, og systemet skaber automatisk forskellige fil-størrelser til dine forskellige behov og sparer dermed tid og kræfter samtidig med, at du er garanteret en høj kvalitet.