Vores mål? At styrke og begejstre dig

Flot take-off for Papirfly

Papirfly har nu over 6000 brugere i hundredevis af virksomheder over hele verden – heriblandt nogle af verdens mest ansete brands som Rolls Royce, P&G, BP, Rema 1000, Unilever og PepsiCo.

Det hele begyndte med en enkelt idé. Per, vores CEO og medstifter fortæller mere her...

 

 

Mød Per – vores CEO

Da vi grundlagde Papirfly i 2000, havde vi en klar vision: Vi ville skabe en web-baseret løsning, der satte alle i stand til at skabe deres egne marketingløsninger uden specialisthjælp. Vi ville give folk mulighed for selv at producere marketing uden et eneste kompromis.

På det tidspunkt havde den teknologiske udvikling skabt mange muligheder i erhvervslivet. Men marketing var stadig baseret på de samme gamle processer. Det var ganske enkelt umuligt at arbejde uden assistance fra specialister. Vi besluttede os for at udfordre dette status quo og udvikle en løsning, der håndterede marketings kompleksitet på en intelligent måde, men som samtidig var nem at bruge. Og så var Papirfly en realitet.


Papirfly gør komplicerede opgaver som f.eks. udvikling af digital og print marketing enkelt og hurtigt. Det sparer både tid og penge. Det lever op til vores løfte om garanti for kvalitet og brand-konsistens. Det er derfor vi i dag 15 år senere har hundredevis af tilfredse kunder over hele verden og en kundeloyalitetsgrad på 98%. Og vi stopper ikke her. Vores vision er stadig den samme; at sikre at Papirfly fortsat tilbyder den bedst mulige marketing løsning på tværs af medier på en måde, så det kun kræver én times oplæring at komme på professionelt niveau.


Kontakt os endelig – vi vil så gerne vise dig, hvorfor Papirfly er den oplagte løsning for mange af verdens største  brands – og sikkert også for dig.

Per Oldeide
CEO og grundlægger

Say cheese!

Vi er en flok glade mennesker, der leverer løsninger, vi virkelig tror på.

Vi deler et fælles mål om at overgå vores kunders forventninger. Vi investerer massivt i at være i front og i at tilføje nye smarte værktøjer og teknologier, så Papirfly kan blive endnu bedre og mere effektivt. Derfor er vores kunder også glade.

Mød nogle af de glade ansigter.

 

 

Papirfly verden rundt

Vi er så heldige at have kontorer på flere smukke placeringer rundt om i verden.
Det ville være dejligt, hvis du kiggede forbi.