Bliv del af vores succes

Excellent teknologi – spændende muligheder

Papirfly er et globalt teknologisk franchise-koncept, der hjælper hundredevis af organisationer ved at gøre det let for dem at håndtere deres marketing in-house ­– uden  at bruge specialister. Uden Papirfly må virksomhederne anvende dyre produktionsløsninger for at skabe deres marketingmaterialer fra flyers og posters til online banners m.v., og det er en tidskrævende løsning. Med Papirfly fremstiller kunder som Rolls Royce, BP og Citi  deres egne materialer af præcis samme professionelle standard, ekstremt hurtigt og til langt færre penge.

 

Sådan virker det

Når vores kunder først er begyndt at bruge Papirfly, vender de aldrig tilbage til den gamle løsning. Vi har derfor en kundeloyalitetsgrad på 98%. De nyder godt af de store besparelser og endnu bedre – de får fuld kontrol med deres brand, så det anvendes konsistent i al virksomhedens marketing.

Kunderne opbevarer alt deres materiale ét sted – hver billede, font m.m. Det giver dem et enormt arkiv, der kan deles med kolleger over hele verden til genbrug og versionering. Der er endda mulighed for at inkludere oversættelser, så det bliver endnu nemmere end nogensinde før at køre en global kampagne.

Vi konkurrerer ofte med vanens magt. Virksomheder benytter specialister, fordi det har de altid gjort. De ved ikke, at de har et alternativ og bliver imponerede, når vi præsenterer Papirfly og viser de muligheder, det rummer. De indser hurtigt den effekt, det vil have – ikke bare på deres brand, men også på deres indtjeningsmarginer, tid og ressourcer. Efter kun 1 times oplæring kan deres in-house administrator fremstille flotte marketingmaterialer til både print og digitalt brug – enkelt og nemt uden at spilde tid og penge.

Vores virksomhed har været i stærk vækst, og der venter fortsat et stort potentiale i markedet. Derfor søger vi franchise-tagere. Vi leder efter talentfulde individualister med stor drivkraft, flair for salg og en passion for overlegen kundeservice. Personer, der har lyst til at blive en del af vores virksomhed og sammen med os bygge videre på succesen.

Passer vi sammen?

Vores franchise-tagere er typisk tidligere seniorledere fra reklame- og kommunikationsbranchen. De har ikke nødvendigvis stor teknisk indsigt. Men de har evnen til at kommunikere og demonstrere de virkelige fordele ved Papirfly, der viser, hvordan vores unikke teknologi kan styrke forretningen.

Vores dygtige teknikere leverer projekterne, mens driftige franchise-tagere retter fokus mod en udvalgt branche, driver salget og opbygger deres egen profitable forretning – en proces, som er både spændende og yderst indbringende.

Der er mange brancher, som vi ønsker at tilbyde eksklusivitet på, som f.eks.:

Detail
Banker
Drikke- og fødevarer
Bilforhandlere
Rejse og fritid
Ejendomsmæglere
Medicinalvareindustrien
Advokater, revisorer, landinspektører
Olie, Gas og Energi
Hotel og restauration
Offentlig administration og service

Vi giver omfattende oplæring og support på bl.a. salg, marketing og PR, så du er klædt på til at opbygge en sund, lukrativ forretning, der vil vokse år for år. Kontakt os hellere nu end senere og bliv en del af et stærkt team på et godt tidspunkt.

Papirfly er en løsning, markedet virkelig venter på.