Sammen opnår vi mere

Tillid og vision

Vi har en række tætte samarbejdspartnere, som deler vores vision og passion for at forbedre virksomheders muligheder for at håndtere deres brand og marketing. Vi er altid åbne for at diskutere ideer, og har du noget på hjerte, så kontakt os endelig.

 

Papirfly giver dig kontrollen

Vi samarbejder med bureauer og specialister og sætter dem i stand til at levere endnu bedre oplevelser til deres kunder. Papirfly garanterer besparelser på både tid og penge OG øger kundens brand-konsistens. Det skaber utrolige resultater – hurtigt – og gør det nemt at dele og samarbejde både lokalt og globalt. Ved at opbevare alle marketing-materialer centralt kan brugere over hele verden søge, se, redigere og med tilladelse genbruge hinandens arbejde. Det modvirker dobbeltarbejde og øger effektiviteten markant.

Papirfly er så intuitivt, at også medarbejdere, der ikke er specialister, kan udarbejde professionelle materialer på tværs af multimedie-kanaler og på hvilket som helst sprog efter blot én times oplæring.

 

 

Passer vi sammen?

Kunderne er vores absolutte omdrejningspunkt. For os er det ikke nok at levere god service. Vi vil begejstre og imponere. Vores partnere har ikke blot været hurtige til at se Papirflys fantastiske potentiale. De deler også vores vision og  værdier.

 

Dokumenteret ROI

Hvis du kan afse 18 minutter, kan vi demonstrere, hvordan Papirfly kan reducere omkostninger drastisk. Ved hjælp af vores ROI-beregningsmodel kan vi indsætte nøgletal og vise de enorme besparelser. Mange kunder har sparet op til 80% af deres månedlige marketingudgifter og samtidig styrket deres brand.

 

Tilfredshedsgaranti

Vi elsker at vise, hvad Papirfly rent faktisk kan.
Det tager kun 18 minutter, og de indebærer altid en aha-oplevelse, som gør beskueren klar til at tage næste skridt. Det er en spændende løsning, der virkelig holder, hvad den lover, og som derfor har skabt en kundeloyalitetsgrad på 98%.